Медіа невпинно еволюціонують. Розуміння та вміння аналізувати інформацію, відрізняти факти від думок, інтерпретувати та створювати власний контент — це кропіткий цілеспрямований процес, якому постійно потрібно навчатися. Медіаграмотність — це не лише навички, яких можна набути, це – життєво-необхідні навички, які потребують постійного вдосконалення та адаптації до нових технологій, трендів та викликів. Тож, ми завжди знаходимося на початку шляху до розуміння та ефективного використання медіа, оскільки цей шлях ніколи не завершується і вимагає від нас постійної готовності навчатися та вдосконалювати свої навички. Що ми постійно і робимо разом з Академією української преси, яка навчає медіаграмоності, сприяє критичному споживанню медіа та дотриманню стандартів журналістики.
12-13 грудня на базі готельного комплексу «Emily Resort» у місті Львові відбувся фінальний захід для 20 кращих тренерів за проєктом “Протидія дезінформації в контексті російсько-української війни як інструмент подолання розриву довіри”, який організувала Академія української преси. До числа фіналістів пощастило потрапити і завідуючій відділом бібліотечного прогнозування та інновацій Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки – Ірині Срібній.
Упродовж двох насичених інформативних днів зимового тріпу учасники комунікували, дискутували, тренували мислення, обмінювалися досвідом та критичним зарядом задля нових неймовірних звершень і відкриттів.

Читати далі.



Comments are closed.