Продовжуємо підбивати підсумки участі нашої бібліотеки у фестивалі “Книжковий Миколай” 2019 року, і сьогодні хотіли б поділитися найцікавішою статистикою.

1865 учасників взяли участь у 47 зустрічах – літературному марафоні «По сторінках книг Сашка Дерманського» і автограф-сесіях «Літературне чар-зілля від Марини Павленко», розважались на літературній тусні «Супер фішка – сучасна книжка» з Валентиною Захабурою, завітали на зустріч-знайомство «Літературні смарагди творчості Олександра Есаулова», дивувались розповідям Тараса Микітчака і занурювались у «Читання з присмаком кохання» разом з Оксенією Бурлакою, подорожували на «Кораблі «Мрія» разом з Юлією Чернієнко.

В організації цього масштабного триденного марафону бібліотеці імені Дніпрової Чайки допомагали 18 закладів загальної середньої освіти міста Херсона, а також Школа гуманітарної праці та Херсонське училище культури. Читацька аудиторія зустрічей за віком – дуже різноманітна: від другокласників до десятикласників та студентів.

Відгомін фестивалю книги і читання продовжує наснажувати працівників нашої бібліотеки, які своєю працею, творчістю, винахідливістю і креативністю сприяли його успіхам. Бо ж, погодьтесь, зігрівають і надихають ось такі, наприклад, відгуки, які радо читаємо в соцмережах:
“Приїхав з херсонського Книжкового Миколая. Враження дуже позитивні. Приймають надзвичайно щиро і тепло. Діти чудові, вчителі і бібліотекарі не просто відробляють зарплату, а по-справжньому працюють!!! Дуже вдячний працівникам обласної бібліотеки Дніпрової Чайки за таку титанічну працю в організації цього свята!”
(Тарас Микітчак, із посту на Фейсбуку)

* * *

Дякуємо за допомогу в організації та проведенні зустрічей IV Південного фестивалю книги і читання “Книжковий Миколай”, зацікавленість і гостинність директорам, завідувачам бібліотек, колективам і учням – учасникам зустрічей з письменниками гімназій №3, №6 та №20, загальноосвітніх шкіл №№ 4, 24, 27, 30, 36, 41, 44, 50, 52, 53, 57, НВК №7 та №11, АЛ ХДУ, ЛЖЕП Херсонської міської ради; НВК “Школа гуманітарної праці” Херсонської обласної ради; Херсонського училища культури.

Опубліковано в рубриці Книжковий Миколай, Новини
vbpi


Comments are closed.