Розпочався новий навчальний рік і Херсонська обласна бібліотека для дітей повернулася до звичайного режиму роботи – кожного дня окрім суботи. Продовжують свою роботу і клуби, які працюють у  відділах нашої бібліотеки.

У неділю 8 вересня сектор документів  іноземними мовами з 10.00 по 12.00 годину чекає на своїх нових та постійних відвідувачів «English club». Разом з волонтером Корпусу миру читачі матимуть змогу розповісти один одному та поділитися враженнями про свій літній відпочинок.

Сектор абонемента 5-9 класів запрошує об 11.00 всіх учасників Програми «Канікули з книгою» на підведення підсумків –  «Скарби острова Бібліон».

На користувачів Відділу інтернет послуг чекає інтернет розслідування «Справа№… Сергій Брін та його пошукова система «Google»» об 11.00 годині, а о 12.00 –  «Інфошкола» відділу пропонує відвідати заняття «Як навчити дитину працювати на комп’ютері в різних програмах».

У відділі естетичного виховання о 12.00 розпочнуться репетиції театру –  студії «Чеширський кіт».

Члени Літературної студії «Контур» о 10.00 та 12.00 годині почнуть готувати до друку збірку «Від травинки до хмаринки» за підсумками минулого  навчального року.

Тож завітайте до Херсонської обласної бібліотеки для дітей та зробіть свої вихідні веселими, різноманітними та цікавими.

 

Мітки:
Опубліковано в рубриці Дітям, Клуби, Підліткам
frank


Comments are closed.