В нашій бібліотеці є чимало книжок не лише для маленьких дітей , а і для тих, хто ще навіть не вміє читати. Такі видання в нас називаються книжками-іграшками, -подушками, -квакушками, -пазлами, -театрами, -3D,  музичними та ін. Багато з них відносяться до цінного фонду (який не видається додому), але це не означає що діти не можуть почитати та пограти з ними просто у відділі, вмостившись на м’який диванчик.

Так ось, нещодавно до нас поступили нові книжки для дітей молодшого шкільного віку та дошкільнят.

“Рисуем вместе с Машей. Маша и медведь”.

Книга з чарівною дошкою та чудо-маркером.

Герої мультсеріалу запрошують тебе у свій казковий світ! Візьми чарівний блокнот та намалюй їх пригоди. Малюнок швидко випарується і ти зможеш малювати знову і знову!

 

 

 

 

 

 

“В добрый путь”

Інтерактивна музична книжка.

Додаткова музична панель прикрасить читання справжніми звуками залізниці.

 

 

 

 

“Бембі”

Маленька мозаїка.

Дивовижна книжка-мозаїка (пазл) про Бембі та його друзів. А дивовижна вона тим, що малюнки ви зробите самі! Склади пазли – і книжка готова. Читай та грай!

 

 

 

 

 

“Тачки. Изучаем дорожные знаки”

Книжка з магнітами.

Запам’ятати дорожні знаки зовсім не важко, якщо тобі допомагають герої улюбленого мультфільму “Тачки”. За допомогою магнітів зроби вулиці Радіатор-Спрінгс безпечними для дорожнього руху.

 

 

“Спляча красуня”

Назва книжки говорить сама за себе. Повчальна історія про красиву та добру принцесу, зачаровану злою чаклункою, переказана на новий лад  та прикрашена малюнками студії Disney.

 

 

 

 

 

 

“Лучшие сказки о богатырях”

Образи могутніх  руських богатирів постають на сторінках  книжки у світлі патріотизму та вірності рідній землі. Як завжди, на них чекають незвичайні пригоди, в яких вони перемагають підступних ворогів та знаходять вірних друзів.

 

 

 

 

Хочете ще? Звертайтеся до молодшого відділу.



Comments are closed.