Для тих, хто хоче дізнатися, що нового їх чекає у світі книжок, пропонуємо переглянути наступний список. Більше інформації про нові книжки дізнавайтеся вже у відділах бібліотеки.

Клайв Гиффорд “Шпионы: важная информация и учебное пособие для начинающих секретных агентов”

В цій книзі викладено вражаючі факти про справжніх розвідників та секретні служби, в яких вони працюють. Ви дізнаєтеся, хто є хто у світі шпигунів: кроти, перебіжчики, подвійні та сплячі агенти, керівники розвідвідомств. Ви самі можете стати шпигуном, виконавши спеціальні навички та набувши особливі навички секретного агента. Ця захоплива книга розповість про все – від найвідоміших шпигунів у історії до майбутнього в розвідці. Вона – кращий провідник в абсолютно секретному світі шпигунів.

 

 

Эдуард Клочко, Кристаль Камрюби “Волшебный мир Толкина”

Ця унікальна книга відкриє вам світ, повний магії та казкових істот. Ви потрапите до Середзем’я – країни, вигаданої великим англійським письменником ДЖ. Р. Р. Толкіном, родоначальником жанру фентезі.

Ви дізнаєтеся, як хобіт Смеагол перетворився на жахливого Голлума. Познайомитеся з королем ельфів Елрондом та людиною-ведмедем Беорном. Разом з гномами та чарівником Гендальфом відправитеся у небезпечну подорож за скарбами, котрі охороняє лютий дракон. Не втрачайте часу – відкрийте книгу і прочитайте про захопливі пригоди у чарівному світі Толкіна!

 


А. В. Гапченко “Животные в мифологии”

Гіганти слони, могутні тигри і ведмеді, ночні привиди гієни та вовки, таємничі миші та сови завжди збуджували уяву наших предків. Прагнучи пояснити незрозміле, люди наділяли тварин надзвичайними можливостями: вони могли протистояти вогню вулкана, літати в небі, пірнати до океанських глибин, долати втому та голод, володіти незвичайною силою…
У цій книзі зібрано найбільш цікаві легенди про тварин усього світу.

 

 

Н. Дев’ятко “Скарби примарних островів”

Книга 1. “Карта і компас”

Піратський капітан Ярош  Сокіл отримує зачаровану карту, на якій вказано шляг до скарбів Примарних островів. але карта зникає: малюнок проявиться знову, коли він збере нову команду. Знаходячи для команди як людей, так і зачарованих істот, дехто з яких був йому ворогом. Ярош все більше наближається до покинутої через поразку слави – боротьби з безіменною Імперією і білокрилою Химерою, які майже повністю знищили піратське братство.


Лиза Дж. Эдвардс “Пес по имени Бу” 

Останнє, що потрібно було Лізі Едвардс, – ще один собака. Та коли крихітка Бу, ледве тримаючись на лапах, пригорнувся до неї, Ліза зрозуміла, що не в змозі його залишити. Вона думала, що рятує щеня, а це воно врятувало її… Непридатний для дресирування пес із дуже слабким зором не надто скидався на героя, однак саме він був потрібній Лізі, щоб повірити в себе. а ще німому хлопчикові, щоб заговорити, паралізованій дівчинці, щоб поворухнутися… І як він це робить?

 

 

Опубліковано в рубриці Книги, Підліткам
frank


Comments are closed.