Дорогі читачі!  21 вересня о 9-00 молодший відділ запрошує вас до краєзнавчо-пізнавальної експедиції  Херсонщиною   «У пошуках знайомих незнайомців». Під час гри ви дізнаєтеся  нове, цікаве та таємниче про тварин та птахів нашого краю. Тож, приєднуйтеся і ви не пожалкуєте!

 

 

 

24 вересня о 1400 у відділі естетичного виховання пройде  захоплююча гра  за програмою  «Кібершколярики» під назвою  «Знайомтесь, Мистецтво!»

 

 

 

 

25 вересня о 9-00 молодший відділ  запрошує  своїх користувачів на годину корисних порад «Твоє здоров’я у твоїх руках». На маленьких читачів чекають корисні поради від лікаря Айболита  «Як зберегти своє здоров’я», загадки, мультвікторина, кросворд і безліч рухливих ігор. Наприкінці заходу  діти разом з бібліотекарем повинні будуть з’ясувати, що для людини є найдорожчим у світі.

 

 

 

У цей же день, у відділі естетичного виховання о 12-20 відбудеться майстер-клас по виготовленню аплікацій із осіннього листя та поробок у техніці квілінг. Листівками, виготовленими власноруч, ви зможете привітати ваших любих учителів із святом – Днем учителя!

 

 

 

27 вересня о 10-00 до сектора періодичних видань завітають незвичайні гості – лісові друзі їжачки! Під час заняття «Зустріч з їжачками» у клубі «Пізнайко» діти дізнаються про цікаві факти з життя їжаків, послухать чудові вірші про цих милих тварин та змайструють собі їжака з шишок та пластиліну.

 

 

 

І в цей же час о 10-00 запрошуємо відвідати  заняття «Кіношкола Сергія Бондарчука», на якому читачі бібліотеки познайомляться із життям та  творчістю відомого режисера, уродженця нашого краю.

 

 

Мітки: ,
Опубліковано в рубриці Анонси, Батькам, Дітям, Тижневі анонси
frank


Comments are closed.