Друзі, якщо вам вже виповнилося 12 років і вас турбують екологічні проблеми нашого міста, країни й усієї планети – запрошуємо вас до участі у проєкті “Сортування рятує планету”!

Проєкт включає: 1) відео-уроки, розміщені на YouTube; з їх допомогою ви опануєте навички роботи у середовищі Scratch; 2) інтерактивні онлайн заняття, які будуть проводитися на платформі ZOOM; записи занять планується також розміщувати на YouTube; 3) конкурс для випускників проєкту на кращу власну ігрову розробку – екологічний урок для молодших школярів.

Перша онлайн-зустріч відбудеться вже цієї неділі, тож усіх бажаючих запрошуємо зареєструватись і отримати посилання на конференцію Zoom. Контактну адресу ви знайдете на сторінці події на сайті “Meet and Code”https://meet-and-code.org/ua/uk/event-show/6258.

Кожне з онлайн-занять складається з двох частин, теоретичної та практичної. У теоретичній частині мова йтиме про можливості платформи Scratch, її інструменти та їх використання. У практичній частині – будемо створювати приклад гри або її елементів за допомогою вивчених засобів. Четверте заняття, заплановане на 10 жовтня, стане підсумковим.

Цей проєкт Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки реалізує в партнерстві з ГО “Зростання” та за підтримки програми “Meet and Code”.

#meetandcode #sap4good #codeEU #CodeWeek #GURT4Code

Опубліковано в рубриці Новини
vbpi


Comments are closed.