24-25 травня в Києві відбувся Всеукраїнський семінар-тренінг «Зелена хвиля екочитання», проведений за підтримки Програми IBBY-Yamada 2021 «Право дитини стати читачем». Учасниками семінару стали провідні фахівці бібліотек для дітей із 24 областей країни.
Основні завдання семінару – поширення знань про екологічні книжки та їх використання у Book-Therapy (книжковій терапії), впровадження інноваційних форм і методів роботи з екологічного просвітництва та популяризації екологічного способу життя.
Херсонську обласну бібліотеку для дітей імені Дніпрової Чайки на семінарі представляла Вікторія Сломчинська, головний бібліотекар відділу обслуговування читачів-учнів 5-9 класів.

У своєму виступі «Час бути ЕКО. Лайфхаки з екологічного виховання дітей» Вікторія Вікторівна поділилась досвідом екологічної просвіти, яку здійснюють усі структурні підрозділи нашої бібліотеки, а також презентувала колегам окремі проєкти, зокрема настільну гру “Зелений експрес: краєзнавча екомандрівка” (2020, #запідтримкиУКФ).

Читати далі.

Опубліковано в рубриці Бібліотекарям, Новини, Семінари
vbpi


Comments are closed.