12 травня об 11-00 у приміщенні Херсонського державного аграрного університету відбулося урочисте відкриття обласного інноваційного проекту для учнівської молоді «Обласний профіквест «В долонях степу і Дніпра».

Його ініціатори – Херсонський обласний центр зайнятості та Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки.

На всіх етапах організації проекту (їх три – організаційний, навчально-дослідницький та підсумковий) учні-учасники будуть виконувати різноманітні завдання: визначатимуть туристично-привабливі об’єкти та складатимуть туристично-екскурсійні маршрути по районах/містах, організовуватимуть літні експедиції за прокладеним маршрутом з відвідуванням визначених об’єктів з метою їх фотографування та відеозйомки, укладатимуть «туристичний путівник» – у формі веб-сторінки у блозі проекту, розроблятимуть PR-кампанії власного екскурсійного маршруту та туристичних об’єктів тощо.

Завдання, які «профіквестівці» виконуватимуть у проекті, були представлені під час оригінального сценічного дійства, поставленого колективом бібліотеки ім. Дніпрової Чайки.

Читати далі



Comments are closed.