Анонс події

25-26 червня 2013 року у Херсоні відбудеться Південноукраїнський міжрегіональний ярмарок бібліотечних інновацій «БібліоКре@тив-2013», у якому беруть участь працівники дитячих та шкільних бібліотек АР Крим, Миколаївської та Херсонської областей.

Уперше такий Ярмарок відбувся у Херсоні в 2010 році, з ініціативи Херсонської обласної бібліотеки для дітей. Тоді ж і було вироблено основний формат фахового заходу: проведення його на базі бібліотек-співорганізаторів та окремих районних дитячих книгозбірень почергово (у 2011 р. – в РА Крим, в 2012 р. – у Миколаївській області) та у формі «продажу-купівлі» інноваційних ідей, із зобов’язанням реалізувати «придбані» на ярмарку ідеї.

Цьогоріч заплановано, окрім пленарного засідання, ще й роботу у секціях дитячих та шкільних бібліотек, із відвіданням кращих бібліотек загальноосвітніх навчальних закладів, що працюють у Херсоні. Відвідати наш інноваційний ярмарок планує також і редакція журналу “Шкільний бібліотечно-інноваційний центр”.

Відбірковий конкурс інноваційних ідей серед працівників дитячих і шкільних бібліотек триває. Прийом заявок завершиться 1 червня, адже під час підсумкового заходу обласної акції “П’ять сходинок до успіху: увімкни бібліотеку!” колеги матимуть останню нагоду презентувати свої найяскравіші, найвдаліші та найефективніші знахідки минулого бібліотечного сезону.

Програма заходу.



Comments are closed.