Два дні під знаком Сухомлинського залишили свій слід не лише у світлинах та у спогадах учасників Всеукраїнського фестивалю педагогічних ідей, а й у фондах бібліотек-учасниць.

Зокрема, читачі нашої бібліотеки віднині матимуть у своєму розпорядженні книгу доньки великого педагога Ольги Василівни Сухомлинської “Школа Сухомлинського у Павлиші – погляд крізь призму часу” (Київ, 2013). Це видання вже експонується на виставці “Василь Сухомлинський. У діалозі з сучасністю”, яку наші бібліотекарі облаштували спеціально з нагоди Фестивалю та його бібліотечної секції.

Три найновіші видання із власного доробку передала у дар бібліотеці ім. Дніпрової Чайки і Таїсія Миколаївна Щерба – літературні портрети, есеї, влані літературні твори Таїсії Миколавни збагатять колекцію літератури рідного краю.

І, звичайно, знайде свого користувача електронне видання – збірник матеріалів Всеукраїнського Фестивалю педагогічних ідей «Гуманізація освітнього простору у вимірі педагогіки В.О.Сухомлинського» – три диски, що вміщують доробок володарів гран-прі та лауреатів фестивалю, зокрема, звичайно – і працівників шкільних бібліотек Херсонщини.

Запрошуємо до читання!

Мітки:
Опубліковано в рубриці Бібліотекарям, Вчителям, Нові надходження
vbpi


Comments are closed.