Ви полюбляєте фентезі? А може, захоплюєтесь історичним романом? Ні! Вам, певно, сумно без справжнього детектива?

Все це є у одній сучасній книзі, та не лише одній! До вашої уваги міжавторський цикл “39 ключів” у одинадцять книг від добре відомого автора Персі Джексона – Ріка Ріордана. Крім Ріка Ріордана ще чотири автори долучились до написання карколомного пригодницького циклу, проте саме він спроектував сюжетну лінію та вигадав головних героїв для всіх книг.

Всі книги пронизані небезпекою, ребусами, загадками, таємничими історіями про відомих людей, квестами і головоломками.

Сюжет розгортається навколо могутнього клану Кехілів, до якого входили Наполеон, Гудіні, Бенджамін Франклін та багато інших. Голова клану помирає, залишивши по собі чималий спадок. Та перед її спадкоємцями постає вибір – отримати мільйон доларів чи вступити в змагання з іншими членами сімейства Кехілів.  Головні герої Емі і Ден, брат і сестра, які у безвиході вступають у змагання зі своїми родичами. Потрібно зібрати 39 ключів, бо той, хто заволодіє ключами, стане найвпливовішим і наймогутнішим у світі. Підказки розкидані по всьому світу: Паризькі катакомби, спекотний Єгипет, Янтарна кімната, Багами, підземне місто в Австралії…

«39 ключів» переведено на 24 мови світу.

Усі книги циклу “39 ключів” бібліотека прийняла в дарунок від Ганни Лісової, директора книготорговельної мережі “Учбова книга”.

P.S: Запитуйте у секторі абонемента!

frank


Comments are closed.