Завершився І Всеукраїнський конкурс «Лідер читання», що із квітня проводився за ініціативи Національної бібліотеки України для дітей спеціалізованими бібліотеками України для дітей за сприянням Міністерства культури України, Української асоціації працівників бібліотек для дітей, Національної секції Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги IBBY.
Підбиття підсумків та нагородження переможців цього читацького змагання, яке в подальшому передбачається проводити щорічно, відбудеться на базі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, за підтримки Українського культурного фонду.
Насичена програма підсумкового заходу, що отримав назву “БібліоКемп лідерів читання”, розрахована на три дні – з 25 по 27 вересня, а його учасниками стануть 30 чемпіонів читання – переможців обласних етапів конкурсу з усіх куточків України, і стільки ж бібліотечних працівників, що супроводжуватимуть юних книголюбів та візьмуть участь у фахових дискусіях і обміні досвідом.
Ключовою подією заходу стане театралізоване дійство та урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу на сцені Херсонського академічного обласного театру ляльок – 25 вересня о 15:00.

Прес-анонс заходу.



Comments are closed.