home

Наталія Крофтс

   

 

Наталія Крофтс – ПОДІЯ у культурному житті Херсону!
Чи мріяли ви коли-небудь навчатися в Оксфорді, працювати у консалтинговій компанії у Дубаях, побувати з робочими візитами у 47 країнах світу (Оман, Кенія, Кампучія, Індонезія, Австралія, Мадагаскар і т.д.), вільно спілкуватися 10 мовами і бути неперевершеним поетом, якого
слухають, затамувавши подих?! Для цього вам треба було народитися у Херсоні і називатися Наталею Крофтс!
Зазвичай Наталя приїздила на Батьківщину інкогніто, а цього разу вирішила порадувати своїх шанувальників – читачів Херсонської обласної бібліотеки для дітей, причому тричі! Небачене щастя такого ґатунку!
30 вересня у рамках Відкритого уроку читання з пані Крофтс спілкувалися юні журналісти ЛЖБП, за краще питання Жанна Єжова отримала новеньку збірочку поезій «Осколки» з автографом «заморської» авторки. Але найціннішим було почути, як Наталя читає свої вірші – це неперевершена насолода для гурманів! Друга зустріч відбулася на дискусійному клубі «Покоління Google: що читати?». Надзвичайно цікаво було почути з вуст Наталі про жителя Індонезії, якого вона застала за захопленим читанням «Рамаяни», про кращі бібліотеки світу, якими їй довелося користуватися, та про 15-річну доньку Єлизавету, яка після походу з мамою на спектакль у Лондоні заявила «I love Shakespeare!» («Я люблю Шекспіра!»). Третя зустріч була особливою. Моноспектакль «Моя Одісея» - це просто суцільна медитація, роздуми і єднання з вищим світом, в якому панує гармонія.
Дякуємо Наталі! Чекаємо нових зустрічей!

Оксана Розміровська, завідуюча відділом обслуговування читачів-учнів 5-9 класів