НОВИНИ

20.01

На вулиці люті морози, призупиняються заняття в школах із-за холоднечі. А У НАС В БІБЛІОТЕЦІ ТЕПЛО! То й що ж тут незвичайного? - спитаєте ви. У чому новина?

Про це варто запитати у наших постійних читачів, які ще пам'ятають, як після новорічної аварії минулого року прохолодно було в наших залах! Добре, що хоч зима видалась не такою морозною, як цьогоріч!

Тому в наших бібліотекарів розчулюються серця, коли зі скриньки зворотного зв'язку дістаєм ось такі відгуки:

"Приходя в библиотеку, я обычно хочу получить больше информации. Но в связи с тем, что раньше было холодно, я скорее хотела уйти домой. Сейчас в ХОБД очень тепло! Тут всегда можно посидеть, почитать журналы, найти нужную информацию в Интернете и причем ни капельки не замерзнуть! Я всегда предпочитаю приходить именно в эту библиотеку (хотя мне далеко добираться), чем в какую-нибудь другую. Меня здесь устраивает все: атмосфера, внешний вид залов и, конешно же, личный состав библиотеки".
Григорян Анна,
учениця 11 кл., школы №28

"В бібліотеку ходжу протягом одного року. Приходжу до бібліотеки в пошуках інформації для навчання та пізнання. Тут дуже затишно, завжди тепло та добра атмосфера. Бібліотекарі до тебе ставляться з повагою, допомагають та знаходять все, що потрібно знайти. Навіть взимку, коли на дворі температура багато нижче нуля - заходиш в бібліотеку і зігріваєшся".
Донець А.В.,
учениця 9 класу Херсонського академічного ліцею при ХДУ

"Я - Романиченко Ольга, очень часто бываю в Херсонской областной библиотеке, потому, что мне в гимназии № 20 часто задают писать рефераты. Раньше в библиотеке было очень холодно, но руководство библиотеки приложило много усилий для того чтобы здесь стало тепло. И с этого года все ученики и маленькие дети могут больше времени проводить в библиотеке. Стало очень уютно и работники этого учреждения стали еще более симпатичными [наверное потому, что сняли "спецодежду" :)) ]*".

* примечание библиотекаря

"В течении последних лет библиотека изменилась очень сильно: тут стало намного красивее, теплее, уютнее. Появился Интернет-центр, а на абонементе, в читальному зале, секторе периодики - столько нового! Тут часто проводят интересные развлекательные программы, в которых я и сам не раз принимал участие. Я не буду слишком много рассказывать - в основном тут всегда класно!"
Горшков Максим

"Я, ліцеїстка Академічного ліцею при ХДУ, дуже рада, що на даний момент бібліотека дитяча має гарне опалювання - тут дуже тепло. Те, що у бібліотеці тепло, дозволяє нам більше часу працювати у читальному залі, при цьому не замерзаючи; можна проводити багато заходів і нам - брати участь в них. Дякуємо бібліотеці за це! Найбільше мені подобається відділ абонемента - подяка бібліотекарям за кваліфіковану допомогу у пошуку книжок та інформації."
З повагою, Кисла Г.О.

на початок сторінки     home     карта сервера

Дата оновлення: 24.02.2008
Copyright © Херсонська обласна бібліотека для дітей