Дитяча книга на Міжетнічному фестивалі

Достойним підсумком тижня "Толерантність як шлях до Європи" став Міжетнічний фестиваль дитячої та юнацької творчості, який відбувся на Херсонщині 14 листопада вже втретє.
Діти різних національностей продемонстрували дружнє ставлення один до одного та показали на власному прикладі, як у злагоді мають співіснувати люди різних культур, традицій та віросповідань.
Сектор літературами іноземними мовами Обласної бібліотеки для дітей взяв участь у фестивалі, представивши виставку книг мовами національних меншин, які проживають на території Херсонської області.
Літературою на рідних мовах зацікавилися всі: від малечі до дорослих керівників культурних центрів та товариств. Адже читати своєю мовою - це справжня насолода!
Бібліотекарі сектору (Розміровська О.С. та Котлярова М.М.) запрошували всіх бажаючих завітати до бібліотеки, де можна знайти літературу на 46-и мовах народів Херсонщини та світу! А значить - почитати в задоволення і своєю рідною!

Маленькі учасники Міжетнічного фестивалю дитячої та юнацької творчості біля експозиції Херсонської обласної бібліотеки для дітей.

Хлопчаки з єврейської громади міста
Юні турчанки
Колекція польської літератури серед найпопулярніших!
«А що у вас можна почитати про землю наших батьків – В’єтнам?» Навіть книги грузинською мовою можна почитати в дитячій бібліотеці!