"Там, де живуть чарівники!"

З 25 грудня по 9 січня в Херсонській обласній бібліотеці для дітей пройшли новорічні ранки для читачів бібліотеки.
Яскраву новорічну феєрію "Там, де живуть чарівники" підготували для дітей учасники театр-студії "Чеширський кіт" та її керівник Тетяна Павлівна Смирнова.
Окрім традиційних , але головних героїв - Діда Мороза та Снігуроньки, читачів привітали з Новим роком знайомі й улюблені літературні герої: Попелюшка і зла Мачуха, лікар Айболить, чарівна Фея, ласуня Дракончик і маленькі кухарі з "Трьох товстунів".
Новорічні пригоди героїв відбувалися на тлі загадкових подій: Фея з діагнозом "абсолютос-забуватос-переплутос-загубилос" переплутала казки, а в місті з’явилась "страшна епідемія" - вірус "невеселус". І якби не лікар Айболить, ласуня Дракончик так і залишився б жадібним, Попелюшка - засмученою, а глядачі - невеселими.
Гості добре розважилися, брали активну участь у конкурсах та іграх, демонстрували свої таланти Діду Морозу і мали змогу перевірити свої знання з області "казкової кулінарії".
Новорічна казка завершилася, але наступного року на читачів чекають нові пригоди в Херсонській обласній бібліотеці для дітей.