Бібліовізит!

Ви чули про таке? А вчителі й учні школи №28 24 березня побачили все це на власні очі. Працівники Обласної бібліотеки для дітей презентували їм найновіші та найцікавіші книжки, журнали, газети, диски з 7 відділів обслуговування. Протягом дня виставку відвідали близько 300 школярів, від 1-го до 9-го класу. Незвичайні гості спілкувалися з дітьми, розповідали про клуби, свята, конкурси, що проводяться в бібліотеці.

«Молодший» абонемент заохочував малюків познайомитися з правилами дорожнього руху, етикету, розвивати логіку з допомогою загадок та прислів'їв.

Тим, хто хоче вчиться, читальна зала порадила частіше звертатися до енциклопедійних видань та словників.

Хто хоче розважитись та відпочити після уроків, тих сектор періодики запросив погортати сторінки новеньких глянцевих журналів.

«Гарячу десятку» улюблених дитячих книжок рекомендував почитати абонемент 5-9 класів.

Сектор літератури іноземними мовами здивував усіх ексклюзивними виданнями з Європи та Америки, з інших країн світу.

«Продвинута» молодь зацікавилася медіа-ресурсами з Інтернет-центру, а більш романтичні натури не втомлювалися розпитувати про особливості живопису та модні поробки з бісеру, які представив відділ мистецтв.

Дітям так сподобалося спілкуватися з гостями, що вже того ж дня дехто з них завітав до бібліотеки з візитом у відповідь.