НОВИНИ. Актуальний фоторепортаж
 

04.10.2006

Тиждень Республіки Польщі у Ресурсному центрі країнознавства
Ось як багато зацікавлених приходили на заходи Польського тижня! Виступає фольклорний ансамбль Херсонського обласного польського товариства "Полонія".

Разом з керівником Центру Оксаною Разміровською - біля виставки польської книги.

Лекція віце-президента "Полонії" Єлени Жойа, присвячена польським звичаям і народним традиціям, була вислухана з увагою.

Святкування 80-річчя бібліотеки. 24.09.2004
Робочі моменти конференції "Виклики часу: трансформація завдань і технологій дитячої бібліотеки". Вступне слово заступника генерального директора з наукової роботи Національної бібліотеки України для дітей Т.М.Турбаніст. Бібліотеку вітають з 80-річчям почесні гості - начальник обласного управління культури В.П.Рилєєв, його перший заступник Г.Б.Проценко, начальник Херсонського міського управління культури І.А.Полєвіков.

Вітання і подарунки від Національної бібліотеки України для дітей...

...та колег з Дніпропетровська і Миколаєва.
Ведучі святкового шоу - Мері Поппінс (вона ж - О.П.Кислова, заступник директора Херсонської ОБД) та її вихованці (випускники програми "Кібершколярики").
Заключний акорд свята...
Прощальну пісню виконують представники кількох поколінь працівників бібліотеки...

Відкриття Ресурсного центру країнознавства. 23.09.2004
Участь у презентації ресурсного центру голови Херсонської обласної державної адміністрації С.В.Довганя та гостей з Національної бібліотеки України для дітей надала події особливої значущості. Пані Джанет Демірей, радник Посольства США в Україні, - гість не випадковий. Адже саме чудова колекція дитячих книг англійською мовою, отримана біблітекою в дарунок від фонду "сейбр-Світло" за сприяння Посольства, стала першим внеском у книжковий фонд новоствореного Центру.

На передньому плані (справа наліво): Анна Іванівна Бардашевська - директор бібліотеки, Оксана Сергіївна Розміровська - керівник Центру, Скотт Філліпс Престон - волонтер Корпусу Миру. Саме завдяки гранту Корпусу Миру США в Україні Центр оснащено сучасною комп'ютерною технікою.

Директор Корпусу Миру в Україні пан Карл Бек також брав участь у відкритті Центру

на початок сторінки     home     карта сервера     e-mail


Дата оновлення: 04.10.2006