Конкурс листів Діду Морозу

16.12.2005 в Інтернет-центрі нашої бібліотеки відбулась новорічна акція під назвою "Святий Миколай, Дід Мороз, Санта Клаус і С°. Напиши листа!".
Для дітей була організована виставка-путівник по сайтах новорічних чарівників, за допомогою якої кожен учасник зміг, скориставшись найновішим засобом комунікації - електронною поштою - розповісти про свої найзаповітніші бажання, в надії отримати відповідний подарунок до Нового року (а бажання були найрізноманітніші, надзвичайно цікаві і неповторні - повірте на слово!).
Діти багато цікавого довідались цього дня - адже вони відвідали не один сайт з історіями та легендами про походження Святого Миколая, Діда Мороза, Санта Клауса, Пер Ноеля...
Писати листи новорічним чарівникам виявилось справою такою захоплюючою, що її вирішили продовжити - і оголосили конкурс на кращий лист Діду Морозу. Лише для другокласників!
Листи переможців акції - учнів 2Г класу гімназії № 20 - публікуємо на нашому сайті.           

        

Лист Литвиненко Юлечки

           

"Добрий день, діду Морозе!

Я бажаю, по-перше, щоб моя сім'я ніколи не хворіла, по-друге, я хочу, щоб усі на світі діти, навіть ті, які неслухняні, отримали подарунки, а я дуже хотів, щоб ти мені подарував хот вілс."

Кучеренко Андрій

           

"Лист Діду Морозу

Доброго ранку, дідусь Морозушка!
Я хочу, щоб далі моя сім'я була здорова! І щоб мій дідусь Микола одужав. А на НОвий рік подаруй мені, будь ласка, набір "Барбі з машиною та із тваринами, із басейном, із будинком".
В Лапландію."

Горяна Валерія

           

"Лист Діду Морозу

Добрий день, Діду Морозе.
Я Дмитро. Діду Морозе, я хочу добре вчитися. Я плохо себе веду, ну і хочеця змінитися, я стараюсь писати вчитися добре. Будь ласка подаруй мені "лего" конструктор.
В мене добра сім'я.

Караніколов Дмитрик

на початок сторінки     home     карта сервера

Дата оновлення: 14.12.2013
Copyright © Херсонська обласна бібліотека для дітей