"Чистій криниці" - 15!

19 жовтня в обласній бібліотеці для дітей відбулось справжнє свято для юних читачів! Літературно-мистецька лабораторія "Чиста криниця" святкувала 15-річний ювілей. На зустріч з юними шанувальниками слова, учнями школи №28, завітали їх ровесники, учасники літературної студії, організатором і керівником, якої з 1992 року є Олег Олексюк. Юні поети не стримували хвилювання, читаючи свої твори, але як гарно сприймала їх аудиторія гостей!

І все ж, надзвичайним дарунком був виступ київської поетеси Олесі Мудрак, яка свого часу також була учасницею "Чистої криниці". Сьогодні Олеся відома поетеса, цього року українська діаспора в Німеччині нагородила її особливою премією "За вишуканність в українській літературі". Юним читачам Олеся подарувала свою нову книгу "Шалений спокій вічномиті".

Тепло привітав "винуватців" свята письменник і поет Микола Іванович Братан, залишивши в дарунок читачам бібліотеки нову збірку "День Святого Миколая".

На завершення зустрчі голова обласної спілки письменників, Василь Загороднюк презентував своє видання для дітей "Хто гуляє серед ночі", яке було зачитано і сприйнято з великим зацікавленням юних гостей.