home

Інтернет-центру - 10 років!

 

Впродовж першого місяця нового року Херсонську обласну бібліотеку для дітей відвідало багато дітей нашого міста,щоб привітати Інтернет-центр з 10-річним ювілеєм.
Ще 10 років тому бібліотека відчинила двері Інтернет-центру, котрий став своєрідною родзинкою нашого закладу. Новий відділ надав читачам бібліотеки унікальну можливість: безкоштовний доступ до Інтернету. А головне, Інтернет-центр став не лише точкою доступу до Всесвітньої Мережі, бопід нашими вітрилами вже не перше покоління дітлахів впевнено справляється з навігацією у безмежному інформаційному просторі Інтернету.
4 січня на День народження відділу прийшли перші читачі, саме в той день, коли ми офіційно відзначали своє десятиліття. Сюрпризом свята став незмінний атрибут усіх днів народження – смачний торт.
Не менш захоплюючими були наші зустрічі і з учнівськими колективами шкіл №15 та №50. Діти взяли участь унезвичайній вікторині «Як у хрестики-нулики», де усі питання були пов'язані з новітніми інформаційними технологіями. Учні не лише впоралися із завданнями, а й захоплено провели час в бібліотеці. А найцікавіше – під час цих зустрічей наші гості стали авторами першої у світі «Декларації прав та обов'язків юзера». Віднині, звернувшись до відділу Інтернет-послуг, ви завжди зможете познайомитися з цим «документом».

Марія Франковська, завідуюча відділом інтернет-послуг