home

«Думай і багатій»
Випускний у бізнес-школі "Мільйон - це просто"

 

27 квітня об 11.00 в актовій залі Херсонського училища культури відбулося яскраве театралізоване свято - «випускний» у бізнес-школі «Мільйон – це просто!» під назвою «Думай і багатій!».
Організатори проекту – Херсонська обласна бібліотека для дітей та кредитна спілка «Народна довіра». Учасники бізнес-школи – це учні 9-11 класів загальноосвітніх шкіл нашого міста. Діти протягом навчального року відвідали близько десятка інтерактивних тренінгів, які охоплювали теми від кредитів, депозитів, страхування та інвестицій до ораторського мистецтва та технологій Веб-2.0 для сучасного бізнесу. Поетапно виконуючи усі завдання тренінгів, спілкуючись з успішними людьми фінансової сфери, з психологами, читаючи найновішу спеціальну літературу, яку бібліотека закупила для ділового читання, учасники бізнес-школи отримували бали, кількість яких на кінець проекту мала скласти мільйон балів.
Цей символічний мільйон назавжди залишиться за плечима дітей у дорослому житті.
На фінальному шоу дітей чекали три випробування:
1) Інтелектуальне – «Фінансовий консультант»;
2) Справжній бібліотечний аукціон, де діти демонстрували маркетингові здібності;
3) Презентація бізнес-проектів кожного з учасників.
Із цими завданнями юні бізнесмени справилися блискуче! Результат – переможці отримали стартовий капітал на депозитному рахунку у розмірі 1000 , 500 та 250 грн. за І, ІІ, і ІІІ місця відповідно.

Переможцем став Горбунов Петро, учень 10 кл. ЗНЗ №27;
ІІ місце посів Коваленко Гліб, учень 9 кл. ЗНЗ №27;
ІІІ місце зайняла Ігнатенко Анастасія, учениця 10 кл. ЗНЗ №36.