home

Людина-загадка
Презентація книги Тараса Мацури «Українська національна ідея.
Запрошення до діалогу»

 

11 лютого в читальній залі Тарас Мацура презентував свою книгу «Українська національна ідея. Запрошення до діалогу». До діалогу запросили учнів 10 класів гімназії №6, справжніх патріотів, які переймаються проблемами нашої держави. Автор книги склав детальну концепцію суспільних реформ та шляхи виходу із кризи.
Як же себе позиціоную Тарас Мацура? Хто ж він? Філософ, письменник, революціонер, зодчий, який хоче побудувати нову державу, або лікар, який лікує хвороби суспільства. Він продовжує традиції українських характерників, які допомогли зберегти і зараз відроджують духовність українців.
Разом з паном Тарасом до бібліотеки завітав Павло Олександрович Гавриш, голова міської організації Народний рух України, окрилений любов`ю до рідної землі, мови та традицій. Він розповів про молодіжне крило Руху, до якого входять справжні творці своєї країни, свого оточення і свого життя.
На передодні Міжнародного дня рідної мови цей діалог був надзвичайно актуальним і , що дуже приємно: молодь абсолютно свідомо і небайдуже висловлювалася з приводу питань мови, традицій і т.д. Так що надія на світле майбутнє є!

Бібліотекар відділу обслуговування читачів-учнів 5-9 класів,
Вікторія Сломчинська