home

Книжкове ярмаркування по-херсонськи

 

Побувати на книжковому ярмарку, купити книжку за ціною видавництва, поспілкуватися з письменниками та ще й взяти в них автограф - це велика удача!
12-14 жовтня півтисячі учнів з 20 шкіл міста Херсона відвідали книжковий салон, на якому представили свою продукцію книжкові видавництва «Грані-Т», «Егмонт», «Свічадо» та ін..
Протягом трьох днів у кіноконцертному залі «Ювілейний» гуртувалися справжні книгомани та читаючий бомонд міста. Родзинкою ярмарку стала українська дитяча письменниця, переможиця багатьох літературних конкурсів, Марина Павленко. Її чарівні історії та читання вголос жартівливих віршів так припали до душі публіці, що ті не хотіли розходитися, а продовжували брати автографи, спілкуватися з пані Мариною тет-а-тет, фотографуватися.
Окрім того київське видавництво «Грані-Т» виступило спонсором зустрічей на ярмарку, тому учні, які продемонстрували поетичний хист та читацький інтелект у ході літературних конкурсів, отримали книжкові новинки сучасних українських авторів! Вітаємо переможців!
P.S.: Зустрінемось на наступному книжковому ярмарку!


Інна Михайлова та Оксана Розміровська, ведучі заходів на ярмарку