home

Зустріч з херсонською поетесою Таїсією Щербою

 

9 квітня 2010 року у молодшому віддлі обслуговування Херсонської обласної бібліотеки для дітей відбулася творча зустріч з херсонською письменницею, відомим літературознавцем, членом Національної Спілки письменників України (з 2002 р.) і членом Національної спілки журналістів України (з 2005 р.) Т.М. Щербою.
У ході інтерактивного спілкування гості-учні 4-А, 4-Б класів ЗНЗ №47 та їх класоводи багато дізналися про Таїсію Миколаївну як автора 44 книжок.
Присутні дізналися про дитинство і юність Т.М. Щерби, її різноманітні професії, численні нагороди, мистецьке кредо й уподобання.
Учні також відкрили риси її творчої особистості - активність, жагу пізнання, наполегливість, замислилися над своєю життєвою і читацькою позицією.
Учасники зустрічі зацікавлено слухали про таємниці науки флоромансії, секрети спілкування з живою природою, дізналися про поштовх до написання книги "Невичерпний дивосвіт", про мрії та подальші плани авторки.
Слайд-презентація з однойменною назвою - це розмаїття звичаїв країн світу, легенди і повір'я, міфи.
Школярі здійснили мандрівку в незбагненний світ природи й краси "перегорнули" квітковий калейдоскоп, збагативши себе новими знаннями й відчуттями, барвами життя.
Таїсія Миколаївна Щерба подарувала хвилини задоволення, позитивну енергетику і життєдайність, високу духовність і витонченість поетичних рядків.

Н.М. Крижановська, зав. відділом обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів