home

«Для тих, хто не любить читати»
Зустріч з письменником Анатолієм Птіциним

 

Пропонуємо вам вирішити фантастичний приклад: 1 звичайний хлопчик + 1 звичайна дівчинка + казкова тітка = ?, а дорівнює купа пригод. І при них, ми дізналися від письменника, твори якого суцільні карколомні пригоди, бо 15 грудня до Херсонської обласної бібліотеки для дітей завітали гості: дитячій письменник Анатолій Птіцин та піар-менеджер видавництва Грані-Т – Михайло Любиць.
Поспілкувалися з цікавими гостями ЗОШ №27, 5-а та 5-б класи; ЗОШ №53, 4 та 5 класи та ШГП, 3 і 4 класи.
Пан Анатолій виявився великим мандрівником і мрійником: народився в Грузії, м. Батумі, жив і на о. Сахалін, і в містечку Наумбургзі, що в Саксонії. А на запитання, чому в його творах завжди відбувається щось загадкове і незвичайне, дав незвичайну відповідь. Виявляється, навіть коли ми розв’язуємо математичну задачу – це вже щось вигадане. Насправді не існує ні пункта А, ні пункта Б, ні поїзда – це тільки наша фантазія. Тож багато чого навкруги – справжня казка.
З професією письменника усе зрозуміло, а от що це за загадкова професія піар-менеджер? Усі бажаючи змогли спробувати свої сили у конкурсі «Найкращий піар-менеджер». Переміг той, хто зробив найкращу рекламу книги Анатолія Птіцина.
І, наостанок, пан Анатолій дав цікаву пораду. Коли будете спілкуватися з письменником, йому буде приємно почути запитання : « Яка ваша «свіжа» книга?», замість « а яка остання?».
Тож чекаємо пана Анатолія у Херсонській обласній бібліотеці для дітей з презентацією нових фантастичних пригод!

Завідуюча сектором періодичних видань Михайлова Інна