home

"В гості до Зими - чарівниці "
Перше заняття за програмою "Веселковий майданчик"

 

Працівниками молодшого відділу ХОБД була створена програма на 2010 р. "Веселковий майданчик". Мета цієї програми - сприяння творчому та інтелектуальному розвитку, морально-естетичному вихованню дітей дошкільного віку через залучення до книги та читання. Програма має три напрямки: літературний, народознавчий, морально-етичний. Основні завдання: розширити кругозір дітей, познайомити їх з творами класичної дитячої літератури, навчити ввічливому спілкуванню; ознайомити із загальнолюдськими цінностями у доступній для дітей цього віку формі; розкрити багатогранність культури та традицій українського народу.
05.02.2010 р. та 08.02.2010 р. - відбулось перше заняття за темою "В гості до Зими - чарівниці" (свята зимового циклу, народознавча година).
Дошкільники ясла-сада №9 "Казачок" та ясла-садок "Зірочка" мали змогу розширити знання про зимові свята (як і коли їх святкують), відгадати загадки на зимову тематику, програти в ігри, познайомитися з книгами та журналами про зиму. Завершенням зустрічі став перегляд мультфільмів: "Мороз Іванович" та "Новорічна подорож".
Усіх бажаючих керівників та вихователів дошкільних закладів міста запрошуємо до співпраці.

Н.М. Крижановська, зав. відділом обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів