home
У світі чарівних казок.
Зустріч-феєрія з Лесею Ворониною

 

Одного прекрасного осіннього дня (22 жовтня) у маленькому південному містечку Херсоні в одній дитячій бібліотеці сталася подія, яку інакше, ніж чаклунством, назвати не можна. Сюди невідомо звідки і як завітала справжня чарівниця, яка знає прийоми карате, говорить на декількох незрозумілих мовах та дружить з потойбічними істотами: нямликами і хлюсями, які усюди її супроводжуюють. Це письменниця-казкарка, переможиця багатьох літературних конкурсів, член Спілки письменників України і просто гарна і добра людина Леся Воронина! Бажаючих поспілкуватися з чарівницею було неймовірно багато: учні ЗНЗ №30, 52, 53, ШГП, гімназія №20, працівники дитячих бібліотек міста, активні читачі та клубівці.
Супроводжувала пані Лесю зам.директора видавництва "Грані-Т" лазарева Любов. Спільна розповідь про кращі книжки України для дітей з боку авторського сюжету, ілюстрацій та поліграфії переконала всіх, що українська книжка - найкраща!
На прощанння діти побажали гостям цікавих ідей, творчої енергії, здоров`я і визнання у світі, і взяли слово з пані Лесі, що з презентацією нової книжки вона обов`язково завітає до Херсона.

О.С. Розміровська , завідуюча відділом обслуговування читачів-учнів 5-9 класів