home
"Канікули з книгою"

 

   

 

Кожного літа Херсонська обласна бібліотека для дітей запрошує своїх читачів взяти участь у Програмі літніх читань «Канікули з книгою». Не є винятком і цей, ювілейний для бібліотеки рік.
Програма стартувала 1 червня у Міжнародний день захисту дітей. Отож, у дітлахів та підлітків, які влітку залишаються в місті, є можливість цікаво і не без користі провести літні канікули. Для цього потрібно лише завітати до Обласної дитячої бібліотеки і ... ви поринете у світ пригод і подорожей, а головне, кожен з вас знайде собі заняття до душі.
Сектор періодичних видань бібліотеки для своїх читачів проводить конкурс «Три квитки до «Журналоманії». Тр квитки збереш - в «Журналоманію» попадеш. 1-й квиток отримують учасники конкурсу поробок «Читаючи - майструємо»; 2-й квиток - в конкурсі "Найкумедніше домашнє домашнє відео: в об'єктиві -літо», а 3-й квиток - «Найкращий читач літнього сезону 2009».
Підсумкова зустріч відбудеться на початку вересня. І ті з наших читачів, у кого будуть ці три квитки, позмагаються за головний приз «Журналоманії».
А ще кожної середи о 1400 год. ми пропонуємо вам «Журнальне меню для справжніх гурманів» - конкурсно-ігрову програму.
Поспішайте приєднатися до літніх читацьких змагань у обласній бібліотеці для дітей для цього ще є час! Чекаємо на вас.